Apple Hoesjes

Skinzart biedt je een breed assortiment aan Apple iPhone hoesjes en hoesjes voor je iPad. In onze webshop vind je onder andere houten hoesjes, leren booktype hoesjes, maar ook bumpers en flipcases. Per type telefoonhoesje bieden we diverse uitvoeringen aan. Van strakke en zakelijke ontwerpen tot trendy prints: je vindt het bij Skinzart!

 

Een Apple hoesje uitkiezen: waar moet je op letten? 

Om het juiste Apple iPhone hoesje te kiezen kun je letten op een aantal punten. Wil je je pasjes bij je iPhone 5 kunnen bewaren? Wil je een hoesje dat je gehele smartphone beschermt, of alleen de achterzijde of de zijkanten? Daarnaast kun je ook kiezen voor een hoesje omdat je je telefoon wilt opfleuren. Wij bieden voor ieder wat wils aan!

Waarom kiezen voor een iPhone/iPad hoesje?

Een hoesje fungeert niet alleen om je iPhone 6 een originele uitstraling te geven, maar vooral om je smartphone te beschermen. Want zonder een iPhone hoesje is slijtage onvermijdelijk. Bedenk maar eens hoe vaak je je iPhone in je tas of broekzak stopt zonder bescherming en wat je telefoon dan te lijden heeft. Een telefoonhoesje beschermt je smartphone én daarnaast ziet het er verzorgd en professioneel uit.